Nä nu spökar det

Skrack

Den stackars pållen är helt ovetande om vilka hemskheter som försiggår i grannhuset. Där härjar nämligen spökena fritt. Övergivet är det och jag kan förstå det, jag skulle också sticka hemifrån om jag hade såna här objudna gäster.

Skrack-2

Om ni nu inte såg vad som finns där i huset så har jag beskurit bilden lite så ni får en närmare titt, ni kan också klicka upp dom till större format. Lägg märke till skylten nere till vänster på huset. 🙂

Veckans fönster – skräckfyllt

8 thoughts on “Nä nu spökar det

  1. Huu.. ! Spöklikt värre hos Kerstin idag 😉 Nu tyckte ju jag vid första blicken att bild ett såg väldigt harmoniskt ljuvlig ut med hästen och den fina omgivningen runt omkring. Sen insåg jag att ”någon” varit där och spökat !! Fina bilder i s/v 🙂

  2. Det var rätt gulliga spöken, och inte alls skygga av sig. Ser lugnt och stilla ut, och djuren bör väl känna om det är några ondskefulla andar?

  3. Hihi, tur att de skyltar för annars skulle man kanske inte bli så rädd. 😉 Jag tror att pållen bara är cool för visst måste hen känna av att det spökar i närheten. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *