Gripsholm

Kungligt

Blickar tillbaka lite och minns sommarsemestern förra året då vi åkte till Göteborg. Resan gjordes för Bruce Springsteens skull för vem kan sitta hemma när Bossen kommer till Sverige? Konserten skrevs det spaltmeter om, högsta betyg plus lite till och det var helt rätt. Kvällen var helt underbar, konserten mer än fantastisk, Bruce likaså och minnena från kvällen på Ullevi kommer följa med mig så länge jag lever. På resan hem svävade jag som på moln och det blev inte sämre av att vi övernattade på Gripsholms värdshus, åt en sanslöst god tre-rätters middag och sov som ett barn i en säng som måste varit gjord för en prinsessa. Dagen därpå gick vi en rundvandring vid Gripsholms slott och där hittade jag bl a det här växthuset. Det var synd att det inte var öppet, jag blev faktiskt lite nyfiken på hur det såg ut därinne. Titta bara på fönstren vid entrén, hur många växthus är så snyggt byggda? Bara dom kungliga kan man tro.

Veckans fönster

6 thoughts on “Gripsholm

  1. När jag läser rubriken tänker jag på något helt annat än kungliga slott: På den stora kryssaren Gripsholm åkte min pappa många resor runt världen. Båten finns nog inte kvar med det namnet, men slottet finns alltså. Förresten var Göteborg hemmahamn för Gripsholm.

  2. Så du gillar också Bruce! Varje gång han kom till Stockholm, vilket han inte ha gjort på ett tag satt jag/vi också på läktaren. Han är helt klart i en klass för sig och håller än.
    Gripsholm har jag varit på, men det var för länge sedan. Men kungligt är det hursomhelst!

  3. Vilket vackert växthus, får lite känsla av Ernst-projektet som han gjorde i somras. Låter som om ni hade en riktigt fin Göteborgsresa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *