Vilka är ni?

Jag har bloggat sen 2008 och började då på Blogger. Åren gick och jag ville ha möjlighet att styra mer över min blogg så 2010 skaffade jag mig en egen domän, en egen hemsida. Sedan dess har jag haft drygt 43.000 besökare på min blogg och 12.538 kommentarer har lämnats. Fantastiska siffror och fantastiska bloggvänner som besöker mig och lämnar så många fina kommentarer. I söndags fick jag en kommentar som löd så här:

”Det är så härligt att titta in på din blogg och få se bilder från min gamla hemstad! Vackert som alltid!
Har följt din blogg ganska länge och måste säga att övning ger färdighet.Du har verkligen gått framåt som fotograf.
Trevlig helg!”

Förstår ni hur glad jag blev över den kommentaren? En kvinna där ute i cyberrymden har följt mig länge och lämnar en sån kommentar. Jag blir rörd och otroligt glad. Tack Margareta för dina ord, de värmer nåt otroligt må du tro. 🙂

Jag har länge undrat vilka det är som besöker min blogg, en del är såna som kommer tillbaka varje dag och lämnar en kommentar, medan andra bara tittar in och läser och förhoppningsvis gillar det de ser.

Så nu tänkte jag kolla med er om ni vill berätta lite om vilka ni är, var ni bor och ni får hemskt gärna lämna en bloggadress om ni har nån så jag kan få titta in till er. För det går inte att komma ifrån, visst blir man lite nyfiken på vilka det är som tittar in här. 🙂

Tills vi ses och hörs skickar jag en blomma till er fantastiska människor där ute.

IMG_1624-1

4 thoughts on “Vilka är ni?

 1. Tack Kerstin för den här fina blomman:-) Visst blir man glad över all respons man får av sina bloggkompisar.
  Om mig borde du nog veta det mesta: bor i Täby norr om Stockholm, jobbar som grafisk formgivare i Vasastan, är lite konstig och älskar fotboll. Jag är precis så tokig som mina inlägg. Bloggen är jag:-)
  Å vem är du?

 2. Jag bor i Robertsfors (men kommer från Vasa) och tittar in med jämna mellanrum men är lite dålig på att kommentera. Dina bilder är fantastiskt vackra och du har alltid så bra texter till också! Du inspirerar!

 3. Mig vet du kan jag gissa en del om redan! Fast jag är ganska ”oprivat” på min blogg. Vad som inte framgår på bloggen är att jag är en 40+ kontorsråtta med två barn och sambo som bor i hus utanför Örebro (är född och uppvuxen här i stan).

  Jag har en dröm att en dag få jobba med fotografering i någon form. Förutom att fota älskar jag att åka skidor (utför). Skulle helst av allt vilja bo i fjällvärlden på vintern och vid havet på sommaren. Då skulle våran båt ligga vid bryggan utanför köksfönstret!

  Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *