Helgen som gick

_MG_7553-kopiera

Helgen som gick har varit fylld av adventspynt både här hemma och hos pappa, men söndagen kom med lite omväxling. Då fyllde nämligen bonusdottern år och då serveras det go´fika. Där fanns flera sorters hembakta kakor, saffransbullar och så en smaskig tårta som kronan på verket.

_MG_7559-kopiera

Presenter blev det givetvis och av oss fick hon bl a den här kaxiga parfymflaskan. _MG_7626

Adventspyntandet är alltså klart, nu fattas det lite julgodis och möjligen nåt julbak.

Helgbilden

9 thoughts on “Helgen som gick

  1. Härliga bilder och så god tårtan ser ut! 🙂

    Men du…NÄSTA år?? Är du tokig? Det räcker väl med nästa dag!! ;O) Jag menar, du fotograferar väl nästan varenda dag och datorn är fylld av bilder om inte annat så nog kan du få ihop ett bidrag till i år! Förstår dock om du har mycket att göra och inte har tid att posta en bild om dagen (det kan ju vara lite jobbigt) men jag hoppas du inte hoppar över bara för att du råkat missa första dagen! Du är varmt välkommen att hänga på även ifall du startar den 2-3-4 också! :O))

    Ha en fin vecka!

  2. Vet inte varför de flesta bloggar jag kollat under morgonen (sittandes på ett wifi-utrustat tåg) visar bilder och t o m recept på olika sötsaker;-)
    Måste ha nå’t med advent att göra…

  3. Smaskigt fika! Jag älskar döskallar, så jag har spanat på den där. Men en av våra katter är parfymallergiker, så jag får avstå ändå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *