Julkalendern

2

Gulliga Anneli på A´la Foto har dragit igång en julkalender för foto och önskar att vi fotobloggare hänger på. Ja nu gör jag ett försök och ser om jag lyckas få till bilder för alla dagar. Har ju redan missat söndagen och måndagens kommer upp nu. Inte lätt att hänga med jämt ska jag säga. 😉

Så här ser det i alla fall ut på min ljusbricka just nu med flera lyktor och det här doftljuset som avger en lätt doft av vanilj. Ungefär den doften är det enda jag klarar av när det kommer till doftljus.

Hos Anneli hittar du fler deltagare i Julkalendern.

4 thoughts on “Julkalendern

  1. Åh vad jag glad jag blir att du hänger på!! Och vad spelar det för roll om man missar någon dag! Det viktiga är att det är roligt och att det ska ge något hellre än skapa stress så ta det lugnt du! En dag i taget! :O) Lägger mig dig i länklistan snarast!

  2. Kul att du hänger på. Även jag har ju gjort detta även om jag kanske inte lyckas hänga med alla dagar. Hoppas dock.
    En mycket stämningsfull och vacker bild du har bidragit med. Gillar den skarpt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *