Julkalendern dag 15

15

”Och det hände sig vid den tiden att från kejsar Augustus utgick ett påbud att hela världen skulle skattskrivas…..”

Ja det är helt otroligt men den där meningen sitter som en smäck än idag. Jag googlade för att kolla att jag mindes rätt och hittade mängder med länkar till det nya julevangeliet men till slut hittade jag det gamla. Jag lärde mig Julevangeliet utantill när jag var i 10-årsåldern för att kunna läsa upp det för min fina morfar på julaftonen. Det var en så bra tanke för morfar hade nog blivit riktigt glad men det där med att stå i centrum har aldrig varit min grej, så det slutade med att jag inte läste högt för morfar. Jag blev alldeles för blyg och nog kan jag ångra mig lite så här i efterhand men det blev en bra jul i alla fall.

A´la Foto julkalender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *