En sockerbagare…

13-12-20

Jag fick låna lille N under torsdagen och bortsett från att vi skulle ”leka bilar, mommo” så passade vi på att baka pepparkakor. Killen gjorde ett bra jobb även om han tröttnade rätt snabbt och jag fick baka det mesta själv. Men medan han fortfarande hade gnistan kvar så trycktes det ut fina små julklockor, stjärnor, granar, grisar och dinosaurier. Jepp, nu har vi dinosauriepepparkakor här hemma. Spännande värre att öppna kakburken. 😉

Fredagstema

10 thoughts on “En sockerbagare…

  1. Hembakade pepparkakor är det bästa som finns, har man dessutom bakat dem tillsammans med en liten solstråle så smakar de ännu bättre. Ha en fin helg!

  2. Hos oss är det jag som brukar tappa tålamodet först, tur att min man klarar det bättre! Här har ungarna gjort olika spelfigurer, mumintroll och fladdermöss, men i år valde vi bort pepparkakor och bakade annat i stället!

  3. Haha.. på tal om tålamod. Maken brukar göra pepparkaksdegen och sen är det min sak att göra resten. Har slutat använda formar, bara trycker med tummen så den blir platt så får den se ut som den vill den stackars pepparkakan 😉 Men goa är de, så att äta upp dem är inget problem. Härlig bild på lille N och julstämningen, ja den känns ju nästan ända hit till Malta. Ha en skön helg Kerstin och en, om det nu inte är för tidigt, RIKTIGT GOD JUL !! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *