Finalplats!

 

Fargglatt-2Är så glad för jag har fått veta att min Fototriss i söndags gick till final, så nu pågår röstningen. Det är sju andra starka bidrag jag har att tävla med så vill ni får ni gärna lägga en röst på mig, förutsatt att ni inte gillar nån annan bättre förstås, för då ska ni rösta på den. 😉

Här kan ni rösta: Fototriss omröstning

(OBS! Man kan bara rösta en gång per ip-adress.)

2 thoughts on “Finalplats!

  1. Nu upptäckte jag ju din finalplats före dig;-)
    Himla kul att det är fyra av mina favobloggare som gått till finalen. Å vilken tur att man har ett antal datorer med olika ip-adresser;-)

  2. Grattis då håller jag tummarna nu. Tyvärr har jag bara en dator, och är det inte lite fusk att använda sig av flera datorer BP? Det är en av anledningarna som gör att jag inte är så förtjust i sådana här tävlingar med omröstning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *