Julkalendern dag 24

24

Nu är dagen D kommen och jag vill bara titta in och tacka alla er som kommer in till mig och lämnar så fina kommentarer. Ni gör det roligt att blogga, för vad är en bloggare utan sina läsare? Ingenting, kan jag lova. Jag hoppas att ni får en lugn och skön helg med mycket god mat, fint umgänge, juleljus och givetvis lite julgodis.

GOD JUL!

7 thoughts on “Julkalendern dag 24

 1. Vacker bild och fin avslutning på kalendern! Hoppas du haft en fin jul!
  Jag ville bara titta in och tacka för att du varit med i min julkalender! Det har gjort mig väldigt glad! :O))

  Ha en fin annandag jul!

 2. Hoppas bara att du har haft en trevlig jul med dina kära,
  det är ju som sagt gemenskapen som är den allra bästa.
  För när man kommit upp i våra år så har tomte alldeles glömt bort oss,
  han ser som bara till att vi fyller julklapps-säcken….

  Ha nu en fortsatt trevlig vecka kära du…och din man
  vi som önskar det är Rantamor å Far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *