Nyårsafton

#126-1 #126

Nu är nyårshelgen över och här sitter man och smälter intrycken. God mat, gott umgänge, lite sällskapsspel och till sist – fyverkerier nere på stan. Ja sen vände vi hemåt och fortsatte spelandet och blev förnedrade – igen! 🙂

God fortsättning på det nya året!

Torsdagstema

16 thoughts on “Nyårsafton

 1. Direkt jag såg din glasbild tänkte jag på 20-objektivet! Det blir så läcker bokeh av det!! Förstår inte hur du kan använda en sån brännvidd men jag är glad att du gör för det är riktigt läckert! Fint fyrverkeri också men det har jag ju redan sagt! 🙂

 2. Bilden med glaset hur läcker som helst, förstår inte hur du kan få till det, wow.

  Spelade Trivial på nyårsafton, en sådan gammal version så frågorna kändes inaktuelle, hihi

  Ha en fin dag och god fortsättning. // Kram Lissen

 3. Har läst kommentarerna ovan om bilden med glaset! Jättefin bild… och JAG förstår ju inte alls hur man gör som använder ett och samma objektiv till alla mina bilder. Och samma två inställning så gott som alltid… nära eller avstånd! Haha… du hör att jag är helt novis på kameran! Skulle gärna lära mig mer.. någon gång! 🙂

  Vad kul att du gillade min dukning, jag ville göra något extra och det föll ju ut väl! Jag tycker det är kul när man får till det som man tänkt sig!
  Och om flytten… ja, det är ett himla jobb med det! Nästan som att flytta själv! Fast då kan man ju själv också avgöra vad som ska kastas. Nu är den klar i alla fall och uppackningen börjar, ska faktiskt dit imorgon och hjälpa till. Gissar att det blir en rensning då också! Fast det är roligare!
  God fortsättning på det nya året, Kerstin!
  Kram

 4. Läckra bilder som alltid! Får en stark känsla av lyx och lycka när jag ser dem… fast sedan svalnar det lite när jag läser om ”förnedringsspelet”. Men men, man kan inte få allt här i världen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *