14 thoughts on “Kristallen den fina

  1. Himmel så vackert !! Det isande kalla mot en klarblå himmel. En otroligt vacker vinterbild.
    Funderar mycket på det där med macro. Är säker på att jag skulle gilla det men vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Fortsätter nog först med att försöka lära kamerans alla inställningar. När jag går ut har jag alltid mitt zoom objektiv. Det tar ju allt. Men att gå ut med bara macroobjektivet… kan man fota även ”normalt” med det undrar den vetgirige som läser och lär vidare 😉 Ha en fortsatt skön helg Kersin i macrons underbara värld 🙂

  2. Gud såååååå vackert!!! Dina ktristaller ser ut som små skulpturer gjorde i glas. En helt underbar bild! Detta sagt av en som hatar vintern och är nöjd med dimma och 5 plusgrader…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *