33 av 365 Minister

33-185-Minister

När man inte bor i storstan (Stockholm) så lär man inte springa på ministrar speciellt ofta. Snarare aldrig. Så mitt bidrag till temat får bli från gårdagskvällens invigning av kulturhuvudstadsåret när Lena Adelsson Liljeroth höll tal och fotot fick tas från storbildsskärmen närmast oss. Ja närmast hade jag tydligen en ”tjockskalle” men bortsett från den så ser man väl att det är en minister?

Tema nr 185

365 Foto

5 thoughts on “33 av 365 Minister

  1. Jo då, ingen tvekan. Till och med jag känner igen henne!
    Å så många ministrar ser inte vi här heller om vi inte bsätter oss (i tält kanske) utanför Rosenbad;-)

  2. Du jag kan säga att det är svåra att komma ”inpå” även här i sschtooooorsta’n 😉
    Under mina över 40 år i sta’n så har jag då bara ”sprungit på” fyra! Det är nog till att leta upp någon invigning i så fall och det måste jag då säga att det tänker jag inte lägga ner tid på. Men du hade tur som kunde vara med på den här invigningen av vackra Umeås kulturhuvudstadsår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *