34 av 365 Infrusen

34-113-Infruset

En av konstinstallationerna under invigningshelgen var den här mannen som stängt in sig i en is/snöigloo. Helt tillsluten med endast en eld, vatten, mat och en toalett stannade han där i 48 timmar. Eftersom elden skulle hållas igång hela tiden så fick han inte sova. HÄR kan ni läsa mer om det. Det syns inte så väl men han står och tittar ut och vinkar till mig som står där med kameran. Hygglig kille! 🙂

Tema nr 113.

365 foto

 

6 thoughts on “34 av 365 Infrusen

  1. Förstår nog inte riktigt hur det där fixades – tillsluten men luften då och så elden på det som behöver syre…..och värmde de inte så att isen smälte. Mycke’ å funder’ på e’ henna’ 😉

  2. Fullträff på temat, kan väl knappast bli bättre!
    Men vad en del utsätter sig för! Att vara infrusen så där är väl en sak men att hålla sig vaken så länge kan väl knappast vara det lättaste. Eller bra heller för den delen! Märkligt att inte isen smälter av elden, det måste ju ändå bli ganska vart därinne.
    Ha en fin söndag, Kerstin!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *