Färgglatt

Bokstaver-1 Bokstaver-2 Bokstaver-3

Jag spenderade lördag eftermiddag på ett lekland med ena dottern och ett barnbarn. För en liten kille på 2 1/2 år blev det till att börja med väldigt många intryck att smälta. Så många att han stod stilla från början och bara tittade sig runt. Inte konstigt alls, där fanns ju mängder med aktiviteter, massor av färger och så skyltar med bokstäver i alla möjliga former och färger. Hur ska man kunna bestämma sig för vad man vill börja med? Det blev till slut både rutschkanor, tåg, radiobil och annat smått och gott. Ett par timmar senare var det en nöjd kille som åkte hem och i handen hade han en liten hink med sockervadd.

Fototriss

22 thoughts on “Färgglatt

 1. Här var det färger så det förslår. Det är kul att vara på lekland med barn fast det är ganska tröttande, men det är det värt. FInt sammansatt triss.

 2. Kan tänka mig att det var en liten nöjd kille som åkte hem o kanske somnade som en stock lite senare. Härliga färger i dina bokstäver. Perfekt till trissen.

 3. Den färgkicken behövde jag idag i detta eländigt gråa vädret. Är totalt förtjust i ettan – helt i min smak. Gärma mer sådan färgterapi, tack:-)

 4. Förstår att den lilla skrutten inte visste riktigt vad
  han skulle börja med när han kom dit, finns ju så mycket att ta in först.
  Och dom är fundersamma dom små.
  Det är som när vi skypar med John, 2,5 när jag frågar han nånting eller berättar något så måste han alltid få en betänktetid och då kommer rynkan mellan ögonen.

  Tjingelingen från Rantamor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *