42 av 365 Uppradade

42-330-Uppradade

Jag erkänner, jag ser motiv överallt i precis allt. Som bilden ovan…visst ser ni vad det är? Vi tapetserade om köket härom veckan och när maken ställde upp ”bygg”lampan så kom det ett litet ”oooh” ifrån mig, sen pep jag iväg, hämtade kameran och det här blev resultatet. Tur jag har en tolerant och förstående karl som inte ifrågasätter hustrun som står och fotar en 100 watts strålkastare, för lite vansinnigt måste det nog se ut.

Tema nr 330

365 foto

6 thoughts on “42 av 365 Uppradade

  1. Hade aldrig kunnat gissa vad det var! Så jag förstår fullständigt att du oooooohade. Vilken bild alltså!
    Å du – hur piper man iväg;-)

  2. Superläckert! Förstår precis din känsla… och när man ser det där perfekta motivet o inte har kameran med, då blir man så ledsen. Bra med snälla förstående makar 🙂

  3. Häftigt! Tycker att jag känner igen mig i din beskrivning om att se motiv överallt….ibland känner jag att det blir väl mycket så då lugnar jag ner mig någon timme ;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *