Dagdrömmar

14-02-21

Det där jag skrev i förra inlägget om att vi hade så lite snö….glöm det. Tittar jag ut så ser det vindstilla ut och flingorna faller så fint. Men när man går ut så blåser det skitkallt (ursäkta uttrycket) och det har kommit mycket snö. Igår gladdes jag åt en E4 som var torr och där solen kastade sina skuggor över asfalten. Idag är det snörök och spårigt och fy vad less jag blir. Så tillåt mig att drömma mig tillbaka till sommaren och den där ljuvliga känslan av att gå på café och sätta sig ute med en god paj som nån bakat just bara för mig. Se på måsarna som sätter sig på övergivna bord i hopp om att hitta nåt lika gott som jag har.

14-02-21 1

Ja drömma går ju. Får väl baka en egen paj.

Fredagstema

9 thoughts on “Dagdrömmar

  1. GRATTIS till vinst i onsdagstemat, röstade ju på dig !!!
    Nu får du välja ett superhäftigt tema.
    Sköna bilder från dina dagdrömmar, tror jag lägger mig till dina drömmar jag med.

    Tjingelingen å jösses va det snöar…. =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *