7 thoughts on “61 av 365 Hållare

  1. Vilken bild!!!!
    Med tanke på föregående inlägg så hade man ju inte kunnat komma upp på cykeln om en pakethållare hade varit i vägen. Så japp du har rätt:-)

  2. Jag blev till att titta på styret och får funderingar hur man cyklade på denna…är det inte så att man sitter ganska rakt när man cyklar på enhjulingar, men styret på den här sluttar ju ”nedåt”. Då måste man väl sitta framåtböjd….undrar då hur det blir med balansen. Ja jag vet att du inte kan svara på mina funderingar —– kanske ….jag bara skriver det som kommer upp i min lilla hjärna när jag ser din fina bild ;-))

  3. Men var har du hittat denna snygga cykel.
    Tror nog att dom startade vid en mjölkbrygga…men hur dom avslutade sin cykeltur är ännu mera fundersamt.

    Tjingelingen solen skiner !!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *