Spegelrummet

#136

Spegelrummet är en konstinstallation på Bildmuséet som jag önskar att ni alla kunde få se. Hela rummet är nämligen gjort av spegelglas, väggar, tak och golv…precis överallt är det speglar. Att kliva in i det rummet är smått surrealistiskt, var man än tittar ser man sig själv. Så läckert och så roligt. Sån här konst gillar jag skarpt.

Torsdagstema

13 thoughts on “Spegelrummet

  1. Wow! Det var verkligen en fantastisk installation. Den skulle jag vilja se irl:-) Tur att jag har dig som visar upp den!

  2. Oj…spännande!! Känner att jag nästan skulle bli lite illamående där, ja kanske inte för att se bilden av sig själv i så många upplagor, utan mer för att jag gärna vill veta vad som är upp och ned, och gärna ha koll på läget.
    Läcker bild!! Å kul att äntligen få se fotografen…
    Kram kram

  3. Wow !!! Låter verkligen spännande och vilke läcker bild du fick på det hela. Här syns Kerstin både här och där. Blir nyfiken på hur stort rummet egentligen är och hur effekten blir med fler personer i samma rum. Snurrigt kanske 😉 Måste googla för att finna var Bildmuséet ligger. Åker förmodligen till Sverige och Stockholm i månadsskiftet. Ha en bra dag Kerstin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *