15 thoughts on “Vindfångare

 1. Jag har aldrig varit tillräckligt nära för att höra hur de låter men jag är en av de som gillar dem! Tycker de gör landskapet mera intressant! Tycker att de är vackra till och med! 🙂 Fina blir de på bild vilket du visar!

 2. Jag gillar dom också. De är vackra, toppen fotomodeller och är miljövänliga. Har monterat många artiklar med dessa skönheter i våra facktidningar.

 3. Till en början gillade jag dem inte alls, men sen jag började fotografera har jag ändrat uppfattning. Kanske att de som bor i närheten upplever dem som störande. Finfint fångat.

 4. För mig har alltid vindkraftverk symboliserat södra Sverige och Skåne. Nu finns de överallt och även jag gillar att fota dem. Huruvida de är bra eller dåliga har jag ingen åsikt om 🙂

 5. Jag tillhör också dem som gillar snurrorna. Jag förknippar dem med havet och min barndoms semestrar. Så när det sattes upp två nya här som vi ser från övervåningen fantiserar jag att därborta är havet. Vi fick liksom kustkänsla på övervåningen! Måste ju höja husets värde att ha cykelavstånd till havet liksom?!
  Kram Lotta

 6. Ska jag välja mellan kärnkraft och vindkraft är det ju ett väldigt lätt val.
  Blåsten fixar ju strömmen och inte stör dessa snurror, det är nog bara snack.
  Sa hon som kanske inget förstår annat än att kärnkraftverk ÄR farliga för människan, djur, fiskar och hela naturen om det händer något.
  ”nej till kärnkraft” från mig !!!!!”

 7. Ohh, jag gillar dem! Jag gillar stora maskiner och jag gillar lyftkranar så det här är jag verkligen förtjust i. Jag tycker även om ljudet… Snyggt fotat och helt klart vindfångare!

 8. Bra vindfångare som omvandlar vindens kraft till något vi har nytta av. Jag hör också till dem som gillar dem och tycker de är väldigt vackra, speciellt vid havet när de står i rader som jättestora utropstecken som bryter horisonten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *