Välkommen April!

Valkommen-april

Det är inte mycket snö kvar, bara på lite mer otillgängliga ställen. Älvens is håller sakta på att försvinna och videkissarna bara väntar på att få bli plockade för att få komma in till oss och sprida glädje. För egen del fortsätter jakten på sipporna och så väntar jag på att svanarna ska inta slätten. Där får de skrika ut sin glädje över att deras långa resa är slut och att de får njuta av våren här uppe. Så nu säger vi farväl till Mars och hälsar April välkommen.

Måndagstema

 

6 thoughts on “Välkommen April!

 1. Jag var på landet idag hos min mamma och då satt vi och pratade om att vanligtvis vid denna tid har vi åkt turer med bil för att försöka hitta någon snöfri plätt att kunna njuta vårsol på. I år får vi leta desperat över att hitta någon snö och vi tror inte att vi kommer hitta det! Den är helt borta! Istället satt vi ute och fikade på gräsmattan och njöt av sol, vår, blommor och fågletjatter! 🙂 Härligt! Fin bild! 🙂 Och du har rätt…april är välkommen nu!

  Ha en skön vecka i vårsolen!

 2. Vilken absolut drömbild du fick till där! Kvistarna i rosa/röd mot vattnet och isen – ja hela bilden skulle kunna vara en japansk oljemålning faktiskt. Impad är jag – väldigt mycket:-)

  Svar: Borsten hos Clas Ohlson var pytteliten och svart, därav jämförelsenmed en glasskula. Lakrits är den värsta smaken jag kan tänka mig, dessutom äter jag inte glass heller. Du vet, jag är allt lite konstig som du vet;-)

 3. Jättefin bild! Ja, det är mycket man förknippar med våren! Snö har vi knappt haft i år och inte is heller. Våren kom tidigt hit och nu blommar snart mina växter på muren. Vitsippor såg jag för nån vecka sedan och knopparna på träden är tjocka. Hur som helst så njuter man av varendaste sekund denna årstiden med de referenser man har och att april är här nu kan man nästan inte fatta! Så fort det går!
  Som du vet har det varit trögt både med kommentarer och inlägg och nu börjar jag tro att det är för att jag kört med trådlöst. Med sladden i går det bättre. Datorer ska ju bara fungera!!!
  Ha det gott, Kerstin!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *