5 thoughts on “80 av 365 Lysande

 1. Det där med skor uppe på ledningar såg jag redan för cirka 5 år sedan. Verkar ha spridit sig landet runt. Undrar vad det betyder.

  Härligt bild med lysande fin skärpa.

  Kram Lissen

 2. Suverän bild! Energislöseri är det ju iofs, men du fick ju din toppen bild. Tack kommunen, nu kan ni släcka;-)
  Har många gånger undrat hur man egentligen lyckas med att kasta upp skorna. Jag menar man kan ju knappast använda en lyftkran eller en stege…

 3. Så vacker triss du har gjort med tussilago, men du är det årets ???
  Men sak samma du har tagit så underbara foton att jag hade säkert hade skickat dig till finalen…
  skulle ju vara gästdomare…men har ju inte den datorn jag borde ha, den här är låååååååågsaaaaam och inte alltid ser jag alla foton hos bloggarna,
  och det är ju som en fördel att se alla foton om man ska vara gästdomare.
  Hoppas att jag får vara domare nån annan gång för det verkar så kul.

  Tjingling såg att du var på matchen i gårkväll när Löven hängde sig kvar, kul det och det lär då ha varit ett jäkla liv i hallen kan jag tro !!!!!

 4. Då kan jag komma med lite initierad information om dessa skor. Det är en tradition som härstammar från ganstervärlden i Usa. När någon dog, mördad på öppen gata, tog man av denne skorna och kastade upp dem på en elledning vid platsen. Har hört olika om det sker för av personens vänner för att hedre denne eller om det är fienden som gör det för att ytterligare statuera sin seger.

  Traditionen har sedan spridit sig och har inte denna koppling längre, på samma sätt som att bara väldigt få av de med nedhasade byxor faktiskt har erfarenhet av att ha suttit i fängelse.

  För att gå över till bilden så får jag nog säga att det var fint av kommunen att lämna lamporna på denna dag. Det blev ett fint spel mellan den blå himlen och det gula ljuset i lampan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *