Internet

Det där med internet är jättebra när det fungerar. Det gör inte vårt just nu. Det har varit svajigt några dar, det har faktiskt varit borta mer än det varit tillgängligt. Så det verkar bli rätt tyst från mig ett tag, åtminstone tills vi får felet avhjälpt. Under tiden får jag rensa  i mina fotomappar. 😉
Ha det så gott så länge

2 thoughts on “Internet

  1. Osis! Man är ju totalt handikappad utan internet. Undrar hur vi klarade oss innan. Det gjorde vi nog – klara oss alltså – men vi hade inte hälften så rolig;-)

  2. Visst är det jobbig! S k a j u b a r a f u n g e r a! För mig har det varit strul länge med segt internet (eller om det är datorn) ibland går det som en dans och nästa minut tar det många minuter att ladda en sida. Tålamod, tålamod… har jag inte!
    Hoppas ni får värme snart! Man längtar ju så mycket och så klart att ni längtar ännu mer när den aldrig kommer! Idag har det varit riktigt hyfsat här med sol, dock ej så varmt i luften. Men man får vara glad att det inte regnar längre.
    Hoppas på en finfin nästavecka! Skön söndag på dig!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *