Helgen som gick

I lördags gick tävlingen Toughest av stapeln här i stan. 3000 deltagare kämpade tappert i olika hinder där det hängdes i lianer, kröps, simmades i isvattenbassäng och mycket, mycket mer. Det var himla kul att se alla tuffa killar och tjejer som gjorde allt för att vinna men jag är glad att jag inte var den som tävlade. Fy sjutton vad ont de ska ha överallt så här dagen efter. Här kommer några bilder från fighten.

14-05-18-1 14-05-18-2 14-05-18-3 14-05-18-4 14-05-18-5 14-05-18-6 14-05-18-7

Sista bilden visar på kämpaglöden, den där rampen var ingen lek. Många var dom som bara gled ner igen och fick göra om det igen och igen…

Som sagt, jag är glad att jag bara var åskådare. 😉

Helgbilden

6 thoughts on “Helgen som gick

  1. Det ser häftigt ut, och jag skulle helt klart nöjt mig att vara åskådare. Jag gjorde lumpen i min ungdom och då sprang vi den militära hinderbanan där. Om jag hade problem med den när jag var 20 så är det inget mot vad jag skulle ha med den där banan nu när jag är över 50…

  2. Att avsluta ett sådant race med en ramp som den är ju nästan grymt – jag såg hur de slet på din Instagram! Visst är de imponerande som gör det 🙂 Vilken utmaning!

  3. Aj aj, oj oj. Jag kan bara hålla med dig i din kommentar. Redan att se bilderna gör mig trött och att testa sin kropp på det här viset är ganska dumt. Men fräcka bilder med mycket fart och fysisk aktivitet. Men hoppa ner bland en massa isbitar, usch?!
    Det måste ha varit gigantiska priser, typ en jorden runt resa till vinnarna i herr- och damklassen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *