Vad gör dom?

Synad-i-sommarna

Brännbollsyran – festen och tävlingen där allt kan hända. Så man blir inte förvånad när man ser de här två…men vad gör dom? Kollar hon utrustningen? (Till brännbollen alltså…) Eller får han fotmassage? Och var är brudgummen? Man kan inte annat än gilla de olika lagens utklädnader. (Fler bilder kommer en annan gång.)

Onsdagstema – Synad i sömmarna

7 thoughts on “Vad gör dom?

  1. Klart lustigt foto du visar.
    Att springa runt och spela brännboll i brudklänning är väl utmanande om något! Gräsfläckar är väl svåra att få bort? Jag tittare blygt bort, trodde det var något klart olämpligt som skedde först. 😉
    Fast vad sker, knappast fotmassage. Själv tror jag att bruden bara letar efter något i sin ryggsäck/väska.

  2. På den tid när jag coachade ett brännbollslag (evigheter sen) hette ett av de bästa lagen ”Visst är det kul att älska med rödhåriga” och de hade rött hår eller peruk och spexade mycket på plan. finns de kvar?

  3. Hahaha! Kan inte låta bli att skratta högt här. Å det jag tänkt skriva låter jag nog bli – vill ju inte att du blir spammad;-)

    Nitarna i föregående inlägg gick inte av för hackor. De hade passat perfekt till skorna med nitarna som jag hade på bloggen för några dagar sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *