15 thoughts on “Svartvitts vara eller inte vara

  1. Ja brus tycker jag är utmärkt i vissa bilder och det här är en sådan bild där det är utmärkt. Själv lägger jag på brus på en del bilder. Själv upptäckte jag det av en slump när mitt iso tal hade ändrats av sonen utan att han ställt tillbaka det och jag bara fotade på som vanligt utan att kolla isot. Bra jobbat.

  2. Helt klart en skrämmande bild! Gör sig bra i svartvitt.
    Har några otrevliga närkontakter med argsinta hundar, minnet av dessa möten väcks till liv av din bild. Klart nojigt foto, om du frågar mig.

  3. Snyggt porträtt på countrykillen. Gör sig mycket bra så här!
    Undrar om du möjligen varit och sett mannen som blev lite av en kändis tack vare Jills veranda. Vad hette han, jo Doug Seegers, han är ju här nu och turnerar i Sverige. Det var Magnus Carlsson och Jill som såg Doug spela och sjunga på gatan och gav honom chansen att spela in en låt i studio.
    Men vore det han så skulle du väl skriva det antar jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *